Ive tablete za lIječenje inkontinencije

14,50 KM

INCONTINSTOP, FUNKTUALNO, DOKAZANO
za izbjegavanje nevoljnog curenja urina.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

IVE® je prirodni dodatak ishrani koji zahvaljujući svojim karakteristikama pomaže u usporavanju promjena u mokraćnom sistemu žena i namijenjen je za upotrebu u slučaju nehotičnog isticanja mokraće. Proizvod će posebno cijeniti žene tokom i nakon menopauze. Pomaže da se eliminiše nevoljno curenje urina kada se urinarni sistem podvrgne prirodnom stanju.

Olakšava prirodnu funkciju mokraćnog mjehura.

To je nehormonski proizvod.

Pomaže u slučaju poremećaja u menopauzi

Inkontinencija pogađa 15 do 30 posto žena u svim aspektima svakodnevnog života: fizički, socijalno i psihički, ili također u seksu, kod kuće i na poslu. Žene koje pate od inkontinencije možda neće učestvovati u mnogim svakodnevnim aktivnostima. Posljedično, to negativno utječe na njihove društvene odnose, partnerstvo, seksualne odnose, profesionalnu integraciju i opću dobrobit. Također, rad kod kuće, opuštanje u slobodno vrijeme i hobiji mogu biti pogođeni. Žene koje pate od inkontinencije moraju u svom životu praviti kompromise u pogledu dostupnosti toaleta kako bi izbjegle potencijalno neugodne situacije.

Koliko je efikasan IVE?

Primarni aktivni sastojak ovog specijalnog proizvoda je IncontinStopTM sistem. Ovo je jedinstvena mješavina posebno obrađenih izoflavona ekstrahiranih iz ljuske i soje (Glycine max.), lignana ekstrahiranih iz sjemena uzgojenog lana (Linum usitatissimum L.) i flavonolignana ekstrahiranih iz sjemena čička (Silybum marianum Gaertn).

IVE pomaže u smanjenju nivoa estrogena

Inkontinencija se često javlja tokom menopauze i postmenopauze, perioda koji karakteriše smanjenje ženskih hormona, posebno estrogena. Smanjenje nivoa estrogena negativno utiče na morfologiju i performanse donjeg urinarnog trakta. Što se tiče ovih pitanja, podrška dopunskoj ishrani prirodnih supstanci, uglavnom izoflavona i lignana sa dokazanim efektima modulacije na receptore estrogena, obećava.

Upotreba IVE preparata

Djelovanje IVE je postepeno, a efekti se javljaju nakon dvije ili tri sedmice redovne upotrebe. Preporučujemo upotrebu proizvoda dva ili tri mjeseca. Efekti traju otprilike dvije sedmice nakon prestanka upotrebe. Proizvod je nježan i bezbjedno za žensko tijelo. Za najbolje rezultate preporučujemo prilagođavanje režima i redovna vježba fokusirana na kritične dijelove. Doziranje: 1 kapsula dnevno