Losion za čIšćenje lica I sužavanje pora 200ml

23,90 KM

Vichy Normaderm losion za čišćenje lica i sužavanje pora djeluje kao toner nakon umivanja te se ne ispire. Djeluje protiv nepravilnosti na koži, odčepljuje i sužava pore te matira i ujednačava ten.

 

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorije: ,
Brand:VICHY

Vichy Normaderm adstrigentni tonik za čišćenje postat će vaš vjerni saveznik u borbi protiv nesavršenosti kože. Pomaže eliminirati stvaranje sebuma, tako da koža postaje vidljivo matirana, a uz to odmah skuplja proširene pore. Ujedno oslobađa kožu svih nečistoća i ugodno je hladi. Vaša će koža tako ostati prekrasno svježa, čista i meka na dodir.

Detoksikacija kože Mnogi toksini iz našeg okoliša negativno utječu na našu kožu, poput smoga, tvorničkog dima i kemikalija s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Toneri pomažu ukloniti toksine s površine kože i očistiti sve zaostatke kemikalija koji golim okom nisu niti vidljivi. Koža nakon toga postaje svježa i blistavija, a dugoročno i manje sklona aknama i preranom starenju.

Sastojci sa efektom pilinga odčepljuju i sužavaju pore, a ujedno kožu i matiraju. Površina kože je u trenutku ravnomernija.
Već posle prvog nanošenja pore su sužene, a koža je matirana.

Primjena: Losion se ne ispira i blag je prema Vašoj koži.

Pore su sužene, a koža matirana.

Kolićina: 200ml.