MAXCOLOR VEGETAL 01 CRNA NATURALE

19,95 KM

Hipoalergena boja formulirana s 80% sastojaka prirodnog podrijetla, bez para-fenilendiamina, amonijaka, resorcinola, konzervansa i nikla.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

MaxColor Vegetal je linija boja za kosu s 80% sastojaka prirodnog porijekla, s predivnim nijansama boja pune vitalnosti koje pružaju željenu boju i potpunu pokrivenost sijedih vlasi već nakon prvog nanošenja. Ova inovativna i hipoalergenska formulacija, potpuno bez para-fenilendiamina.

Maxcolor farba pogodna čak i za najosjetljivije i nježne kože. Biljni antiiritacijski kompleks Stimu-Tex AS, na bazi ekstrakta ječmenih sjemenki u kombinaciji s odabranim frakcijama arganovog ulja i shea maslaca, jamči maksimalnu podnošljivost kože s umirujućim i visoko hidratantnim djelovanjem, smanjujući reakcije preosjetljivosti. Ekstrakt moringa oleifera štiti od onečišćenja zraka i ima fotozaštitno djelovanje od UV zračenja, osiguravajući dugotrajan učinak intenziteta boje; njegovo sinergijsko djelovanje s ekstraktom litchi chinensis pruža hranjivost, volumen i dozu vitalnosti, ostavljajući kosu mekom i svilenkastom, štiteći je od oksidativnog stresa i očuvavajući prirodni hidrolipidni film. MaxColor Vegetal posebno je pogodan i za osjetljivo vlasište jer ne sadrži para-fenilendiamin, amonijak, rezorcina, orto-amino fenol, alfa-naftol. Bez parabena, bez konzervansa. Testiran na nikal. Bez sastojaka životinjskog podrijetla. Nije testiran na životinjama.

Pakiranje sadrži: 1 boju za kosu od 50 ml, 1 oksidacijsko mlijeko od 75 ml, 1 šampon nakon bojanja od 15 ml, 1 par rukavica i upute za uporabu.

UPUTE ZA UPORABU: Boja se formira pri miješanju boje za kosu u tubi i oksidacijskog mlijeka u kremi, nanesite boju na kosui pričekajte   oko 30/40 minuta.