Hemox gel za hemoroide 40 g.

12,00 KM

Inovativni medicinski uređaj namijenjen liječenju hemoroida. Brzo ublažava bol, suzbija upalu i smanjuje krvarenje.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

 • Cannaderm Hemox je inovativni medicinski uređaj namijenjen liječenju hemoroida. Smanjuje simptome koji često prate hemoroide. Brzo ublažava bol, suzbija upalu i smanjuje krvarenje. Svojim složenim sastavom i mehanizmima djelovanja Hemox skraćuje period tegoba, ubrzava regeneraciju anusa, a samim tim i poboljšava pražnjenje u slučaju poteškoća. Djeluje i kao prevencija u slučaju povećanog rizika od razvoja hemoroida. Proizvod ne prlja odjeću i pogodan je za trudnice i dojilje.

  Aktivne supstance: ekstrakt konoplje, mješavina diosmina i hesperidina, ulje grožđa sa resveratrolom, polidokanol i AntiHemoTM kompleks, koji sadrži mješavinu 8 biljnih ekstrakata i eteričnih ulja.

  Doziranje

  U slučaju poteškoća, uvijek nanesite emulgel na čist anus 2-3 puta dnevno. U slučaju prevencije u periodima povećanog rizika, nanosite emulgel nakratko na čist anus jednom dnevno. Nanositi maksimalno 4 puta dnevno. Preporučeno vrijeme primjene je 5-14 dana. Količina pojedinačno primijenjene doze odgovara otprilike centimetru rolne emulgel mase istisnute iz tube.

  Biljeska

  Namijenjen za primjenu na anus. Operite ruke nakon nanošenja. Nije prikladno za djecu. Nemojte koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Ne nanositi na oštećenu kožu. Moguće kratkotrajno peckanje je prirodna reakcija na proizvod, a ne neželjeni simptom. Čuvati van domašaja dece. Potrošite u roku od 6 mjeseci od prvog otvaranja. Proizvod čuvati na temperaturi od +15 do +25 °C na suvom i čistom mestu. Zaštitite od vremenskih prilika, mraza i sunčeve svjetlosti.

  Sastojci

  Aqua, Glicerin, Ekstrakt sjemenki Cannabis Sativa, PEG-40 hidrogenizirano ricinusovo ulje, Ekstrakt Hypericum Perforatum, Ekstrakt Equisetum Arvense, Ekstrakt arnike Montana, Ulje sjemenki Vitis Vinifera, Myreth-3 Myristate, Laureth-9, Caprylyl Glycerylde Caprylyl Glyceryde Un, , etilheksilglicerin, etilceluloza, karbomer, propilen glikol laurat, propilen glikol izostearat, Helianthus Annuus ulje, Rosmarinus Officinalis ekstrakt, Silybum Marianum ekstrakt, Salvia Officinalis Oil, Salvia Officinalis Oil, Hygusti Lavanduil Oil e, diosmin, hesperidin, kalijum sorbat.

  Sadržaj pakovanja: 40 g

  Proizvođač: Simply You Pharmaceuticals as, Roháčova 188/37, 130 00 Prag 3, CR, EU.

  Pažljivo pročitajte uputstva za upotrebu i informacije vezane za njegovu sigurnu upotrebu.