-15%

REISHIA 800 mg EXtractum

22,95 KM

ZDRAVLJE I VITALNOST Ganoderma lucidum

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorija:

Čudesna Reishi gljiva (latinski Ganoderma lucidum) naziva se gljivom besmrtnosti i vječne mladosti . Njegova tajna leži u sadržaju oko 200 različitih vitamina i minerala. Stoga blagotvorno djeluje na cijeli naš organizam.

STA JE REISHI

REISHIA 800 mg EXtractum je proizvod visoke kvalitete. Odabir gljiva podliježe posebnim kriterijima, au proizvodnji se koristi visokokvalitetna ekstrakcija koja povećava apsorpciju tvari u organizam, a ujedno osigurava znatno veću učinkovitost .

Koji su učinci Reishija:

-doprinosi prirodnoj obrani 1
-aktivira imunološke reakcije organizma 1
-doprinosi održavanju zdravih funkcija krvožilnog sustava 1
-pomaže u snižavanju kolesterola 1 prirodnim putem.

Koja je doza?

Uzimajte 2 kapsule dnevno 2-3 mjeseca.

Kada ne smijem uzimati Reishiu EXtractum 800 mg?

Ne koristiti ako ste preosjetljivi na neki od sastojaka. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nije namijenjeno djeci mlađoj od 3 godine. Nije zamijenjena kao zamjena za raznoliku prehranu.

Koje su prednosti Reishi u odnosu na vrganje?

Gljiva ne sadrži rijetki organski germanij. Nedostatak germanija može izazvati zdravstvene komplikacije (više informacija potražite u javno dostupnim izvorima na internetu).

Zašto je samo ekstrakt poželjan za Reishi gljivu?

Sama stanična stijenka gljive Ganoderma reishi sprječava apsorpciju aktivnih tvari u ljudskom tijelu. Glavna prednost procesa ekstrakcije je da je stanična stijenka poremećena i sve aktivne tvari mogu lako prodrijeti u tijelo. Nasuprot tome, sirove ili liofilizirane i mljevene cijele gljive samo prolaze kroz tijelo bez koristi.

Postoje li provjerene studije o mehanizmu apsorpcije i učinku ekstrakta Reishi?

Ekstraktom (s vrućom vodom) se razbija hitinska stijenka i aktivne tvari se mogu apsorbirati u tijelo. Sušenje i mljevenje ili zamrzavanje neće razbiti prirodni omotač Ganoderma reishi gljive.
Izvor ovog mehanizma djelovanja je studija: Raaz Maheshwari, Vikram Chauhan: “Health Benefits of Edible Mushrooms: A Mini Review”, objavljena u Bull. Okoliš. Pharmacol. Life Sci.; Svezak 1 [9] kolovoz 2012.: 92 – 93.

Kako prepoznati učinkovit i kvalitetan Reishi?

Najbolje laički za kušanje. Učinkovite su samo mlade gljive stare 7-9 mjeseci. Ovako obrađena smjesa zajedno ima specifičan gorak i sladak okus. Što se tiče stare gljive, okus praha se potpuno izgubi.

Razlozi za uzimanje REISHIA 800 mg EXtractum:

Najjači : ekstremna količina aktivne tvari (800 mg reishi gljive u dnevnoj dozi).
Djelotvornost : visoka sposobnost upijanja u organizam (zahvaljujući ekstraktu, osigurana je upijanje u organizam i puno veća učinkovitost u usporedbi s cijelom mljevenom gljivom).
Odabir : najkvalitetniji plodovi gljiva (10:1 ekstrakt 100% čiste gljive).
Reishi (Ling Zhi na kineskom, Ganoderma lucidum na latinskom, lesklokorka sjajna na slovačkom) priznata je gljiva koja se u Japanu i Kini već više od 2000 godina koristi u domaćoj medicini kao rijedak lijek zbog svog blagotvornog djelovanja. Zahvaljujući tome nazivaju je i gljivom vječne mladosti . Vrlo je cijenjen jer sadrži više od 200 aktivnih tvari, od kojih je većina već prošla klinička ispitivanja. Polisaharidi, zatim triterpeni, adenozin i organski germanij smatraju se vrlo učinkovitima i najcjenjenijima s farmakološkog gledišta.

Sastojci: Reishi 800 mg ekstrakt u 2 kapsule Ganoderma lucidum, sredstvo protiv zgrudnjavanja, kapsula: želatina.