-7%

EASYCOL baby kapi

32,30 KM

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorije: ,

Easycol BABY je dodatak prehrani posebno razvijen za roditelje čija beba pati od prolaznog nedostatka laktaze. Iako drugi tretmani imaju za cilj ublažiti nelagodu uzrokovanu probavnim problemima, Easycol BABY djeluje rješavajući problem, uz to što je siguran i prirodan proizvod koji ne uzrokuje nuspojave. Easycol BABY sadrži laktazu, enzim prirodno proizveden, koji pomaže u probavi laktoze, šećera koji se nalazi u majčinom mlijeku i adaptiranim mliječnim proizvodima. Hidrolizom laktoze u dva jednostavna monosaharida, glukozu i galaktozu, tijelo može apsorbirati te hranjive sastojke i dobiti svu energiju potrebnu za prirodni rast i razvoj.

Tijekom prvih mjeseci života, probavni sustav novorođenčeta predstavlja određeni stupanj nezrelosti i ne stvara dovoljno laktaze za hidrolizu laktoze. Ovo stanje, koje je u mnogim slučajevima povezano s bebama koje pate od probavnih problema, poznato je kao prolazni nedostatak laktaze. Do ove situacije dolazi zato što skupina bakterija fermentira nehidroliziranu laktozu u mlijeku prije nego što dođe do debelog crijeva. Fermentacijom nehidrolizirane laktoze nastaje velika količina tvari i plinova. Ovaj je proces odgovoran za bebinu nelagodu i završava u epizodi probavnih problema s kiselim proljevom uz koji uvijek slijedi dugotrajno i intenzivno plakanje.

Easycol BABY djeluje kompenzirajući privremeni nedostatak laktaze u djetetovom probavnom sustavu, što pomaže hidrolizi neprobavljene laktoze u probavnom sustavu. Novorođenče će prestati osjećati nelagodu, a epizode probavnih problema nestat će.

Način primjene:

Easycol Baby se može koristiti od rođenja i kad god nedostatak laktaze treba nadoknaditi tijekom ranog života. Tijelo obično počinje proizvoditi više enzima nakon prva 4 mjeseca. Tada će novorođenče imati manje problema s probavom mlijeka. Možda će biti moguće postupno smanjivati dozu Easycol BABY nakon tog razdoblja. Ako primijetite da vaša beba ponovno pati od probavnih problema nakon smanjenja doze, morate se vratiti na istu dozu koju je beba uzimala prije smanjenja.

Enzim laktaza Easycol BABY može se koristiti s majčinim mlijekom ili adaptiranim mlijekom.

U slučaju dojenja, proizvod se može primijeniti izravno u djetetova usta. S majčinim mlijekom

Izdojeno mlijeko: Dodajte broj kapi prikazanih u tablici izravno u mlijeko i promućkajte bočicu.

Dojenje: Primijenite odgovarajuću dozu stavljajući kapi u žličicu za kavu,  a zatim izravno u djetetova usta prije dojenja.

S formulom: Dodajte broj kapi prikazanih u tablici izravno u mlijeko i protresite bočicu Easycol BABY®. Ne utječe na okus mlijeka i ne može se dodavati ni vrućem ni hladnom mlijeku. Ako unaprijed pripremate bočicu za hranjenje, dodajte samo 4 kapi Easycol BABY-a i držite u hladnjaku ne duže od 4 sata. Tablica doza po obroku je indikativna. U iznimnim slučajevima, ako vaša beba trpi više nelagode, možete postupno povećavati dozu dodavanjem kapi 1 po 1 do maksimuma naznačenog u letku u kutiji.

Pakiranje:

15 mL