-11%

Orthomol Immun Junior a3072,90

72,90 KM

  • sadrži miks tableta za žvakanje narandža i mandarina
  • namjenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod djece starije od četiri godine

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Orthomol Immun Junior, 30 dnevnih doza okus narandža i mandarina

Orthomol® Immun Junior je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namjenom. Orthomol  Immun junior je namjenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod djece starije od četiri godine.
Pakovanje od 30 dnevnih doza sadrži miks tableta za žvakanje mandarina-narandža i šumsko voće.
Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata
– Vitamin C, vitamin E i mešani karotenoidi eliminišu i neutralizuju “slobodne radikale” i čine ih bezopasanim, a također pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem. Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi.
– Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice.
– Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim djelovanjem i povoljno utiču na imune ćelije.
– Vitamini B promovišu energetski metabolizam.
– Kalcijum i magnezijum su važni za formiranje kostiju i funkciju mišića i živaca.
Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Immun junior uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da o dužini uzimanja preparata razgovarate sa svojim ljekarom.