ESI NORMOLIP

18,00 KM

Normolip 5 je nova, poboljšana formula, sa 3x puta većom koncentracijom aktivnog sastojka Monakolina K, koji omogućava smanjenje apsorpcije holesterola unesenog hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi sam organizam.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorija:
Brand:CERAVE

Korištenje ovog preparata ne oštećuje jetru ni nakon višegodišnje upotrebe.

5 prirodnih aktivnih komponenti koje, uz kontrolisanu ishranu, utiču na smanjenje nivoa holesterola i triglicerida:

  • Fermentisana crvena riža – sadrži aktivni sastojak monakolin K koji utiče na sintezu holesterola koji proizvodi organizam i time smanjuje količinu ukupnog holesterola.
  • Gama-orizanoli – utiču na koncentraciju ukupnog i LDL holesterola u krvi i ima dokazan efekat vraćanja triglicerida na fiziološki nivo.
  • Koenzim Q10 – smanjuje mogućnost nastanka ateroskleroze kod povišenih vrijednosti holesterola i triglicerida; ima antioksidativno dejstvo.
  • Polikozanoli – ograničavaju proizvodnju holesterola u organizmu i smanjuju koncentraciju ukupnog holestrola i LDL frakcije u korist HDL holesterola čime se postiže očuvanje kardiovaskularnih funkcija.
  • Hrom – utiče na metabolizam šećera i masti – potpomaže normalno korišćenje glukoze pojačavajući dejstvo insulina; smanjuje rizik od nastanka šećerne bolesti; smanjuje rizik od pojave katarakte.

Sinergijsko djelovanje ovih komponenti omogućava smanjenje apsorpcije holesterola koji se unosi hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi organizam.