-10%

ceraVe krema za zaglađivanje suhe i grube kože 340g

32,65 KM

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Krema sa salicilnom kiselinom poboljšava teksturu kože

Krema sa salicilnom kiselinom može djelovati kao piling, omekšati i zagladiti vrlo suhu kožu – od kože na nogama koja se ljušti do izbočina na stražnjoj strani ruku (i sva ostala gruba koža).

Za uklanjanje mrtvih stanica kože i željenu glatku kožu preporučujemo upotrebu kreme za njegu grube kože koja sadržava salicilnu i mliječnu kiselinu za nježni piling, hidracijsku hijaluronsku kiselinu, niacinamid i ceramide koje obnavljaju zaštitnu barijeru kože i sprječavaju gubitak vlažnosti. Hidracijska krema za njegu grube i hrapave kože također može pomoći poboljšati teksturu kože i hidrirati je.

SA krema za zaglađivanje suhe i grube kože CeraVe namijenjena je poboljšanju teksture kože i omekšavanju vrlo suhe kože. Naša krema bez mirisa za njegu grube kože sa salicilnuom, mliječnom i hijaluronskom kiselinom te niacinamid pomaže poboljšati teksturu kože pilingom, hidracijom i umirivanjem kože te obnavlja prirodnu barijeru kože trima esencijalnim ceramidima. Da bi vaša koža ostala hidrirana, krema sa salicilnom kiselinom CeraVe primjenjuje našu patentiranu tehnologiju MVE koja kontinuirano ispušta hidracijske sastojke tijekom 24 sata.