-10%

ceraVe Blemish Control Gel

25,05 KM

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorije: ,
Brand:CERAVE

Gel za kožu sklonu nepravilnostima

Njega protiv nepravilnosti s 2 % salicilne kiseline BEZ ALKOHOLA KOJI ISUŠUJE KOŽU

Hidratacijski gel protiv nepravilnosti za cijelo lice

CeraVe Gel za kožu sklonu nepravilnostima hidratacijska je dnevna njega protiv nepravilnosti s 2 % salicilne kiseline koja čisti nepravilnosti i pomaže u sprečavanju nastajanja novih. Također pruža nježan piling s alfa- i beta-hidroksi kiselinama (AHA i BHA) koje pomažu u poboljšanju izgleda pora zajedno s umirujućim niacinamidom i ceramidima koji jačaju barijeru. Učinkovita njega protiv nepravilnosti ključna je za očuvanje čistoga i zdravog tena. Salicilna kiselina koristan je sastojak za čišćenje nepravilnosti i sprečavanje njihova nastanka te proizvod koji omogućuje nježan piling kojim se smanjuje broj pora.

Ovaj gel protiv nepravilnosti s alfa- i beta-hidroksi kiselinama (AHA i BHA) ne sadržava ulje i vraća glatkoću i sjaj koži bez oštećenja njezine prirodne barijere i isušivanja. CeraVe je preporučen od strane dermatologa, a naš novi gel za kožu sklonu nepravilnostima lagana je i hidratacijska njega protiv nepavilnosti za cijelo lice koji sadržava glikolne i mliječne alfa-hidroksi kiseline te salicilnu beta-hidroksi kiselinu. Ova blaga, ali djelotvorna formula za piling čisti nepravilnosti, pomaže spriječiti nastanak novih i smanjuje pore te istodobno poboljšava teksturu i glatkoću kože.

Gel za kožu sklonu nepravilnostima ne sadržava ulje i alkohol koji isušuje kožu te blago djeluje na kožu i obnavlja zaštitnu barijeru kože s pomoću tri esencijalna ceramida, umiruje koži niacinamidom, vidljivo pomaže pročistiti kožu nakon tri dana i održava zdravlje kože svakodnevnom upotrebom.