IONPA TRAVEL električna četkica za zube Pearl Pink

90,00 KM

ELEKTRIČNA JONIZIRAJUĆA ČETKICA ZA ZUBE
donosi potpuno novi i jedinstven koncept održavanja dentalne higijene korišćenjem električnih četkica za zube. Kombinujući snagu jona i soničnu tehnologiju obezbjeđuje unapređeno iskustvo čišćenja zuba. IONPA Travel je prva električna četkica koja se može koristiti i bez paste za zube. Ukoliko ipak želite da je koristite sa pastom, potrebna je manja količina od uobičajene za isti efekat potpuno glatkih i čistih zuba.

Zašto IONPA?
Zasnovana na bazi rezultata dobijenih tokom 40 godina istraživanja i iskustva u proizvodnji četkica za zube IONPA je nastala u želji da se unese inovaciju u oblast dentalne higijene. Dentalni plak je za zube povezan pomoću pozitivno naelektrisanih jona koji se prirodno nalaze u pljuvački. IONPA četkica svojim jonizirajućim dejstvom menja njihovo naelektrisanje, čime prekida vezu između plaka i zuba, slabi plak i čini njegovo odstranjivanje veoma jednostavnim.

Zašto je IONPA Travel četkica pravi izbor?
Superiorna dentalna higijena – studije dokazuju da IONPA četkice efikasnije čiste plak sa zuba i ispod linije desni – čak 196% bolje u odnosu na standardno pranje zuba običnom četkicom.

Pametna za vas – vaša IONPA travel pamti posledni režim rada koji ste koristili. Takođe poseduje tajmer koji će vas na svakih 30 sekundi tokom dvominutnog rada podsetiti na idealno vreme potrebno za pranje zuba.

Svuda sa vama – dimenzije i kompaktni dizajn čine IONPA travel četkicu idealnim članom svakog nesesera, džepa ili torbe i omogućava da vam uvijek bude pri ruci.

Koliko često treba menjati glavu četkice?
Doktori stomatologije preporučuju mijenjanje četkice za zube najmanje svaka 2 mjeseca.

IONPA četkice koriste IONICKISS Flat zamijenske glave četkice.

Karakteristike
-Jonska tehnologija
-22.000 soničnih vibracija
-Antibakterijska vlakna glave četkice sprečavaju taloženje bakterija do 24h nakon upotrebe.
-Pametni tajmer pauzira svakih 30 sekundi, tri puta tokom svake dvominutne sesije, kako bi vas podsjetio na preporučeno dvominutno optimalno vreme pranja zuba.
-Dva režima rada Clean / GumCare. Svaki put kada se četkica pokrene, pamtiće poslednji korišćeni režim.
-Može se koristiti čak i bez paste za zube!
-Koristi jednu zamenjivu AAA bateriju.
Dimenzije: 16,9 x 1,9 x 2 cm (sa poklopcem)
Težina: 50g (sa baterijom)

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Brand:IONICKISS

IONICKISS IONPA TRAVEL jonizacijska četkica za zube sa zamjenjivom glavom radi uz pomoć AAA baterije koja je uključena u paketu.

Broj jedan u Japanu od sada u Bosni i Hercegovini