-6%

Viranto Adults cps A20

12,00 KM

Dodatak prehrani, prirodnog sastava, koji je namijenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa.

Primjenjuje se kod oslabljenog imunog sistema, kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i djece starije od 12 godina.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorija:
Brand:4U pharm

Sadrži ekstrakte ploda zove, acerole i šipurka, ekstrakt korijena pelargonijuma, cink, bakar i vitamin D. Plodovi acerole i šipurka sadrže prirodni vitamin C.

Pelargonium je jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Ekstrakt ploda crne zove je visoke koncentracije i najvišeg kvaliteta, posjeduje provjereno dejstvo na viruse.

Cink je izuzetno jak stimulator i jedan od najvažnijih minerala za funkcionisanje imunog sistema.

Šipurak – izvor vitamina C visoke koncentracije. Tradicionalno se koristi za prehladu i gripu. Bogat je i jakim antioksidansima kao što su antocijani i flavonoidi – najznačajniji betakaroten i lutein.

Acerola – prirodni vitamin C. Sadrži 50-100 puta više vitamina C.

Pakovanje: 20 kapsula

Primjena: Odrasli: 2 puta dnevno popiti po 1 kapsulu. Djeca iznad 12 godina: 1 dnevno popiti 1 kapsulu. Preporučuje se upotreba uz obrok ili neposredno nakon obroka.

Upozorenje: Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i djeci starosti ispod 12 godina. Proizvodi sa pelargonijumom se ne preporučuju osobama na antikoagulantnoj terapiji i osobama koje planiraju hirušku intervenciju, poseban oprez kod osoba sa oboljenjima jetre, psorijazom, reumatoidnim artritisom, lupusom i autoimunim oboljenjima zbog njegove sposobnosti aktivacije antitijela i izazivanja autoimunih poremećaja.