Hot

CANNAMEDIQ CHOLESTMIZIN 30 KAPSULA

16,70 KM

 • -Dodatak prehrani za optimizaciju holesterola u krvi i zaštitu kardiovaskularnog sistema.
 • -optimizuje nivo holesterola bez neželjenih efekata
 • -povoljno modulira udio “dobrog” i “lošeg” holesterola
 • -ograničava apsorpciju holesterola
 • -optimizira nivo triglicerida u krvi
 • -štiti srce , krvne žile  i jetru 

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

CannamediQ Cholestmizin je jedinstveni proizvod za optimizaciju nivoa holesterola u krvi i zaštitu kardiovaskularnog sistema. Prirodni sastav na bazi ekstrakta kanabisa, monakolina i biljaka osigurava visoku efikasnost i maksimalnu sigurnost upotrebe bez neželjenih efekata.

CannamediQ® Cholestmizin sadrži maksimalnu količinu monakolina, ekstrakta crvene fermentirane riže, koji značajno optimizuje nivo holesterola u krvi. Visok nivo holesterola u krvi uobičajen je u populaciji i glavni je faktor rizika za kardiovaskularne probleme. Zanemarivanje kontrole i prevencije može imati ozbiljne posljedice.

CannamediQ® holestmicinZahvaljujući ekstraktima zelenog čaja i mlijeka čička povoljno smanjuje apsorpciju holesterola i prilagođava omjer HDL-a (takozvani “dobar” holesterol) i LDL-a (takozvani “loši” holesterol). Takođe optimizuje nivo triglicerida u krvi. Zeleni čaj povoljno regulira stanje cjelokupnog kardiovaskularnog sistema i pozitivno djeluje na srce, krvne žile i krvni pritisak. Zahvaljujući antioksidativnoj aktivnosti sprečava prerano starenje ćelija.
Uz to, CannamediQ® Cholestmizin obogaćen je mlijekom čička, koji pruža zaštitu i regeneraciju ćelija jetre, čak i ako se koriste supstance koje rizikuju oksidaciju jetre i stres ćelija jetre.
Uz to, jedinstvena komponenta kanabisa u obliku ekstrakta sjemena kanabisa pomaže u održavanju zdravlja srca.

 • -optimizira razinu holesterola bez nuspojava;
 • -povoljno modulira omjer “dobrog” i “lošeg” holesterola;
 • -smanjuje apsorpciju holesterola;
 • -optimizuje nivo triglicerida u krvi;
 • -štiti srce, krvne sudove i jetru.

Preporučena dnevna doza:
1 kapsula dnevno.

Sastav:
Ekstrakt crvene fermentirane riže sa 5% sadržaja monakolina, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt mlijeka čička, ekstrakt sjemenki konoplje, sredstvo za uzgoj: sorbitol; Punilo: mikrokristalna celuloza; Sredstvo protiv zgrudanja: magnezijum stearat; Stabilizator: silicijum dioksid.

Bilješka:
Proizvod nije pogodan za istovremenu upotrebu s hipolipidemijima i lijekovima za smanjenje zgrušavanja krvi. Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamijenjen za raznoliku prehranu. Proizvod nije namijenjen djeci, adolescentima, trudnicama i dojiljama. Osobama s bolestima bubrega, jetre i mišića preporučujemo da se posavjetujete sa svojim liječnikom. Čuvajte van dohvata djece! Ne koristite ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak.

Proizvodi CannamediQ ® prodaju se kao dodaci prehrani.

Sadržaj pakovanja: 30 kapsula.