-10%

Pilex MAX protiv hemoroida kapsule a28

187,00 KM

Pilex MAX je dodatak prehrani koji doprinosi zdravlju vena analnog područja. Pilex MAX formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorija:

Pilex MAX je dodatak prehrani koji doprinosi zdravlju vena analnog područja. Pilex MAX formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Hamamelis (Hamamelis virginiana) doprinosi zdravlju vena. Uzima se na usta u obliku kapsula.

KAKO KORISTITI PILEX MAX KAPSULE?
Pilex MAX je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex MAX kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex MAX ima 28 kapsula u pakiranju. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

KADA KORISTITI PILEX MAX KAPSULE I KOLIKO DUGO?
Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u kontinuitetu.