Hot

Ocutein SENSIGEL Gel za oči

8,00 KM

Ocutein hidratantni gel za oči SENSIGEL njeguje nježnu kožu oko očiju. Ima trenutno umirujuće i osvježavajuće djelovanje. Djeluje protiv umora, oteklina i krugova ispod očiju, regenerira i hidrira kožu, smanjuje bore i učvršćuje kožu.

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Ocutein SENSIGEL sadrži:

✔Visoko hidratantna hijaluronska kiselina i elastin koji imaju regenerativni i hidratizirajući učinak na kožu. Poboljšavaju elastičnost kože i sprječavaju pojavu mimičnih bora.

✔Ekstrakt cvijeta vidca koji ima umirujuće, antibakterijsko i regenerativno djelovanje.

✔Prirodni kofein koji potiče mikrocirkulaciju utječe na krugove ispod očiju i smanjuje oticanje.

Lagana tekstura gela lako se apsorbira i trenutno hladi.

Aktivni sastojci u kombinaciji s masažom pomoću roll-on aplikatora još učinkovitije jačaju mikrocirkulaciju kože i pružaju trenutno olakšanje. Gel za oči ne sadrži parfem i ima visok stupanj tolerancije za osjetljivu kožu.

Ocutein SENSIGEL sadrži:

Visoko hidrirajuća hijaluronska kiselina i elastin koji imaju regenerativni i hidratantni efekt na kožu. Poboljšavaju elastičnost kože i sprečavaju pojavu bora.

Ekstrakt sunčeve svjetlosti , koji ima umirujuće, antibakterijsko i regenerativno djelovanje.

Prirodni kofein koji potiče mikrocirkulaciju djeluje na krugove ispod oka i smanjuje oticanje.

Upotreba: Koristite ujutro i uvečer, ako je potrebno tokom dana. Koristite aplikator s loptom, kružnim pokretima izvedite na sigurnoj udaljenosti oko očiju. Prije nanošenja šminke, pričekajte da se krema za oči potpuno upije u kožu.