-10%

DE PRESS

Super cijene

12,60 KM

STOP lošem raspoloženju!

Najjača kombinacija L-triptofana i biljaka u 1 kapsuli!

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

-opuštanje i pozitivno raspoloženje
-normalna mentalna i živčana aktivnost
-suočavanje s osjećajima tjeskobe  i stresa
-normalizira krvni tlak
De-press je učinkovit proizvod koji je razvijen za postizanje dobrog raspoloženja, mentalnog i fizičkog blagostanja, smanjenje umora i iscrpljenosti te za borbu s osjećajima tjeskobe i stresa. Dodatak prehrani ističe se najjačim sastavom zahvaljujući visokoj dozi L-triptofana u jedinstvenoj kombinaciji s magnezijem, 1 vitaminom B6 i originalnim PozitivIN complex, koji je jedinstvena kombinacija visokokvalitetnih, standardiziranih ekstrakata sa sinergističkim posljedica. Tvari tako imaju znatno jače djelovanje nego da se uzimaju same. Inovacija je kombinacija ekstrakata tradicijskih biljaka  valerijane,  matičnjaka, gospine trave s  sjemenki šafrana, čime se pojačava kompleksno umirujuće djelovanje. Zahvaljujući sadržaju valerijane, De-press normalizira krvni tlak.

Pripravak je pogodan za dugotrajnu primjenu, u preporučenim dozama ne utječe na dnevne aktivnosti i ne utječe na smanjenje pozornosti, npr. tijekom vožnje

Tablete na bazi valeriane, magnezija, vitamina B6 i kantariona, opustit ce vas, smiriti, smanjiti depresivne epizode, poboljsati raspolozenje i nesanicu.

Poptuno prirodne i sigurne.

Doziranje: Uzmite 1-2 kapsule dnevno. Pij puno vode. Pogodan za dugotrajnu upotrebu.

Doziranje: Nije namijenjeno djeci mlađoj od 3 godine. Nemojte prekoračiti dnevnu dozu. Nije zamijenjena kao zamjena za raznoliku prehranu. Nije prikladno za trudnice i dojilje. Ne preporuča se koristiti u slučaju preosjetljivosti na bilo koju od sadržanih komponenti. Može se uzimati istovremeno s lijekovima nakon savjetovanja s liječnikom. Uzimajte samo cijele kapsule. Čuvati izvan dohvata djece.

Pakovanje 30 tableta.