Meno Joy NEW NORDIC

19,90 KM

Nema na zalihi

Kategorija:

Menopauza označava završetak reproduktivnog ciklusa žene, a obično se javlja u dobi između 40 i 60 godina, ali i ranije, kao posljedica nekih operacija ili bolesti.
Ukoliko spadate u jednu od 70% žena koje se za vrijeme klimakterija susreću sa nekim od neugodnih simptoma kao što su:

– Znojenje tijekom noći i napadi vrućine
– Pojačani otkucaji srca i povišen krvni pritisak
– Neredovita menstruacija
– Depresivna raspoloženja, razdražljivost, osjećaj tjeskobe i emocionalna labilnost
– Manjak koncentracije
– Povećanje tjelesne težine
– Glavobolja
– Nesanica
– Manjak ili gubitak libida;

Onda sigurno znate koliko to neugodnosti može izazvati pri obavljanju vaših svakodnevnih aktivnosti i narušavanju vašeg mira i svakodnevnice.

MENO JOY TABLETE sadrže savršeno izbalansiranu kombinaciju ljekovitih ekstrakata hmelja i crvene djeteline,a pored toga sadrže optimalne količine magnezija,vitamina B6 i vitamina D. Sve ovo omogućava “podršku” ženi za vrijeme jednog od najosjetljivijih perioda u svome životu.

Crvena djetelina i hmelj znatno smanjuju sve predhodno navedene neugodne simptome, magneziji i vitamin B doprinosne održavanju normalne hormonske ravnoteže a vitamin D omogućava bolju apsorpciju kalcijuma koji je posebno potreban ženama za vrijeme menopauze.

Klimakterij i menopauza predstavljaju razdoblje velikih promjena u životu žene, a one često mogu biti praćene raznim teškoćama. Neki od simptoma menopauze i klimakterija mogu u velikoj mjeri utjecati na fizičko, ali i psihičko stanje tijekom ovog razdoblja. Međutim, simptomi klimakterija i menopauze mogu se znatno ublažiti te tako olakšati završetak reproduktivnog ciklusa žene uz ovaj dodatak prehrani.

Upotreba: 2 tablete dnevno neposredno nakon glavnog obroka. Preparat koristiti minimalno 2 sedmice.