-10%

Jointace collagen

26,10 KM

  • Za normalnu funkciju kostiju i hrskavice
  • Sadrži kolagen visoke kvalitete
  • Jedinstvena kombinacija minerala u tragovima, vitamina i hranjivih tvari
  • Za one koji imaju aktivan život, bave se sportom, kao i za zrelu životnu dob

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Održavanje aktivnog načina života
Zdravlje hrskavice i kosti je važno za dugoročno blagostanje. Jointace Collagen je razvijen od strane Vitabiotics nutricionističkih stručnjaka i pruža jedinstvene kombinacije minerala u tragovima, vitamina i hranjivih tvari, idealan za one koji imaju aktivan život, bave se sportom, kao i za zrelu životnu dob.

Kolagen (tip II)
Jointace Collagen osigurava kolagen visoke kvalitete koji je hidroliziran kako bi se poboljšala apsorpcija i za razliku od nekih izvora kolagena sadrži visoke razine ključne aminokiseline hidroksilizina.

Kolagen je strukturni protein koji se nalazi u nekoliko vezivnih tkiva u tijelu, uključujući kosti, hrskavicu, desni, kožu, tetive i krvne žile.

Minerali i vitamini u tragovima
Vitamin C doprinosi normalnoj formaciji kolagena za normalnu funkciju kostiju i hrskavice.
Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i stoga može biti koristan za hrskavicu (jer se hrskavica sastoji od vezivnog tkiva).
Vitamin D, cink i mangan pomažu u održavanju normalnih kostiju. Vitamin D3 je u obliku holekalciferola, koji se prirodno proizvodi u organizmu izlaganjem sunčevoj svjetlosti.

Glukozamin i hondroitin
Zajedno sa mineralima u tragovima, Jointace Collagen obezbeđuje glukozamin prisutan u poželjnom kalijum obliku i visokokvalitetni oblik Chondroitina niske molekularne mase.

Način primjene: Dvije tablete dnevno uz glavni obrok.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Mjere opreza: Ne uzimajte Jointace Collagen tablete ukoliko ste alergični na ribu ili školjke. Dijabetičari i oni koji koriste lijekove protiv zgrušavanja krvi (npr. varfarin), trebaju se posavjetovati sa ljekarom prije upotrebe ovog proizvoda.

Sastav: u dvije tablete sadržano je 300mg kolagena tipa II, 1000mg glukozamina, 100mg hondroitina, 20μg vitamina D, 40mg vitamina E, 60mg vitamina C, 400μg folne kiseline, 20μg vitamina B12, 10mg cinka, 1000μg bakra, 4mg mangana, 120μg selena i 80mg ekstrakta korijena đumbira.