-12%

ARTIDOL 60 CPS

21,90 KM

Prirodni antiinflamatorni analgetik

Kod intenzivnih, oštrih i hroničnih bolova u zglobovima i mišićima.Osigurajte svoje zdravlje s našim premium dodatkom prehrani. Otkrijte snagu prirode u svakoj kapsuli.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Ekstrakti đavolje kandže, bosvelije, kurkume, bijele vrbe, mačje kandže, crne ribizle i suručice su sastojci koji se često koriste u suplementima namijenjenim podršci zdravlju zglobova. Ovi sastojci poznati su po svojim protuupalnim svojstvima i mogu pomoći u smanjenju upale i ublažavanju simptoma povezanih s oštećenjem zglobova.

Đavolja kandža (Harpagophytum) je biljka koja se koristi tradicionalno za ublažavanje bolova u zglobovima. Smatra se da djeluje protuupalno i analgetski.

Bosvelija (Boswellia) je još jedan sastojak koji se često koristi u suplementima za zglobove. Ekstrakt bosvelije može smanjiti upalu i bolove u zglobovima te poboljšati pokretljivost.

Kurkuma (Curcuma longa) je začin koji se često koristi u indijskoj kuhinji, ali i kao suplement. Aktivni spoj u kurkumi, kurkumin, ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale u zglobovima.

Bijela vrba (Salix alba) sadrži salicin, koji tijelo može pretvoriti u salicilnu kiselinu, koja ima protuupalna svojstva. Može pomoći u ublažavanju bolova u zglobovima.

Mačja kandža (Uncaria tomentosa) je biljka koju su tradicionalno koristili u mnogim kulturama za ublažavanje upala zglobova i poboljšanje imunološkog sustava.

Crna ribizla (Ribes nigrum) je bogata antioksidansima i ima protuupalna svojstva. Može pomoći u smanjenju simptoma reumatoidnog artritisa i drugih stanja povezanih s upalom zglobova.

Suručica (Harpagophytum procumbens) je biljka koja se tradicionalno koristi za ublažavanje zglobovnih bolova i upala. Ima protuupalno djelovanje i može pomoći u poboljšanju pokretljivosti zglobova.

Preporučuje se :

– Kod bolnih stanja u zglobovima i mišicima
– Kod bolova reumatske prirode
– Kod bolova u donjem dijelu ledja kukovima, koljenima, laktovima
– Kod osnovnih inflamatornih stanja praćenih bolovima

Načini upotrebe:

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule, dva do tri puta dnevno