IVE kapsule za inkontinenciju

14,50 KM

Suverena Kontrola: Preparat koji sprječava Inkontinenciju

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Pripravak je namijenjen ženama u premenopauzi i menopauzi. Sadrži EFLA – ekstrakt iz sjemenki bundeve koji povoljno djeluje na normalnu funkciju mokraćnog sustava. Pripravak je nježan i siguran za ženski organizam.Ovaj inovativni dodatak prehrani razvijen je s posebnom pažnjom prema potrebama zrelih žena.
SAMOPOUZDANJE ZRELIH ŽENA
Ive je nehormonski dodatak prehrani namijenjen ženama u menopauzi i postmenopauzi. Tzv. prijelaz i razdoblje nakon njega donose ženama, između ostalog, i probleme s neželjenim gubitkom mokraće i smanjuje potrebu za čestim mokrenjem.

Središnji sastojak, EFLA, ekstrakt iz sjemenki bundeve, predstavlja temeljnu podršku održavanju normalnog ritma odlaska na WC. Ovaj prirodni pristup ne samo da pruža rješenje za nekontrolirani gubitak mokraće nego i potiče samopouzdanje žena tijekom ovog prijelaznog razdoblja.

Učinak pripravka postupno se javlja nakon dvije  do tri sedmice redovite uporabe. Preporučuje se uzimanje dva do tri mjeseca. Pripravak je nježan i siguran za ženski organizam. Za podršku učincima preporučuje se prilagodba životnog stila i redovito vježbanje usmjereno na kritična područja.

Doziranje:1–2 kapsule dnevno.

Pakiranje na tržištu: 30 kapsula (mjesečna skrb) ili 60 kapsula (dvomjesečna skrb).

IVE možete zatražiti u ljekarni, naručiti putem naše internetske trgovine. Pripravak je pozitivno ocijenjen od strane Državnog zavoda za zdravstvo i notificiran od strane Ministarstva zdravstva Češke Republike

Sastav:
1 kapsula sadrži: Mikrozomni flavonolignanski kompleks (ekstrakt sjemenki čička, lecitin, skvalen, amarantovo ulje i vlakna) 175 mg, 90 mg crvena djetelina (Trifolium pratense, suhi ekstrakt iz nadzemnog dijela), 75 mg soja (ekstrakt iz plodova), 40 mg laneno sjeme (Linum usitatissimum, suhi ekstrakt iz sjemenki), inulin.
Proizvođač: U suradnji sa SWISS Pharmaceutical Investment, proizvodi Simply You Pharmaceuticals a.s. EU. Proizvedeno u Češkoj Republici.