-10%

SOLGAR FISH OIL OMEGA 3 1000mg

47,60 KM

Štiti srce i krvne žile.

Kapsule koncentriranog ribljeg ulja s dobrim omjerom EPA i DHA.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Brand:SOLGAR

 

Nezasićene masne kiseline EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA).

Proizvod je dobiven posebnim postupkom hladnog prešanja i molekularne destilacije, a rezultat toga je riblje ulje najvišeg stupnja čistoće.

  • kod kardiovaskularnih bolesti, kod visokih triglicerida i holesterola, kod visokog krvnog pritiska i artritisa
  • povoljan učinak na smanjenje upalnih procesa na koži
  • omega-3 masne kiseline, EPA i DHA, dobivene iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije čime su uklonjena sva onečišćenja

Molekularna destilacija je „hladni” proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sva potencijalno prisutna onečišćenja (npr. teški metali). Kao rezultat nastaje proizvod koji sadrži visoku koncentraciju omega-3 masnih kiselina najvišeg farmaceutskog stupnja čistoće.

Dodani vitamin E zbog svojeg antioksidacijskog djelovanja štiti riblje ulje od oksidacije.

Omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti, jer sprječavaju agregaciju trombocita, imaju antiupalni i vazodilatacijski učinak, te povoljno djeluju na smanjenje pritiska i masnoća u krvi.

Dokazano je da se uzimanjem omega-3 u trudnoći pozitivno utječe na rast i razvoj djeteta, a u prva 3 mjeseca trudnoće na razvoj moždanih struktura ploda.

Pozitivno djeluju i kod raznih upalnih stanja kao što su reumatoidni artritis, kožni ekcem, neurodermitis, pa čak i kod ulceroznog kolitisa i Chronove bolesti. Općenito imaju pozitivan utjecaj na funkciju imunološkog, gastrointestinalnog i živčanog sistema.

  • bez šećera, soli i škroba
  • proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja

Pakovanje: 60 tableta.

Primjena: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

 

Sastojci u dnevnoj dozi (1 kapsula): Koncentrat ribljeg ulja 1000 mg, Eikosapentaenska kiselina (EPA160mg, Dokosaheksaenska kiselina (DHA100 mg.