-7%

FEROGLOBIN SIRUP 200ml

18,40 KM

Feroglobin Liquid je dodatak prehrani koji sadrži željezo u organskom obliku (željezov citrat) u kombinaciji s vitaminom C, folnom kiselinom, kompleksom vitamina B skupine, cinkom i ostalim mikronutrijentima s okusom meda i naranče.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorija:

Feroglobin Liquid je ukusan dodatak prehrani u tekućem stanju s okusom meda i naranče prikladan za djecu i odrasle. Sadrži željezo u organskom obliku (željezov citrat) u kombinaciji s vitaminom C, folnom kiselinom, kompleksom vitamina B skupine, cinkom i  svim ostalim mikronutrijentima čije uzajamno djelovanje pomaže pravilnu iskoristivost. Pogodan je za sportaše, trudnice, vegetarijance, za vrijeme mjesečnice ili stariju populaciju, ne uzrokuje probavne smetnje (nježan za želudac).

Željezo doprinosi normalnoj formaciji crvenih krvnih stanica i transportu kisika u našem organizmu. Pridodani vitamin C pospješuje apsorpciju željeza, vitamini B6 i B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, dok brojni drugi mikronutrijenti pomažu iskoristivost željeza i suportiraju čitav niz za život važnih biokemijskih procesa.


Način primjene:

Odrasli: Uzeti jednu čajnu žličicu, dva puta dnevno.
Djeca (7-12 godina): Uzeti jednu čajnu žličicu, 1-2 puta dnevno.
Djeca (3-6 godina): Uzeti pola čajne žličice, dva puta dnevno.