-7%

CICATRIDIN 10 VAGINALETE

14,10 KM

Cicatridina vagitoriji namijenjeni su za brže zacjeljivanje oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorije: ,

Sadrže pet djelatnih tvari:

  • -hijaluronsku kiselinu
  • -gotu kolu
  • -neven
  • -aloe veru
  • -čajevac.

Sinergijski učinak navedenih sastojaka potiče sintezu kolagena i proces zacjeljivanja, djeluje protuupalno i smanjuje stvaranje edema, djeluje antibakterijski i antifungalno. Vagitoriji ne ostavljaju mrlje na donjem rublju. Mogu se koristiti duže vrijeme, ovisno o trajanju simptoma

Indikacije:pomoćna terapija reparativnih procesa u atrofičnim i distrofičnim stanjima vaginalne sluznicezacjeljivanje nakon poroda, ginekoloških operacij u slučajevima distrofije uslijed kemoterapije, ionizirajućega zračenja, kao i vaginalne suhoće zbog nedostatka estrogena.

Upotreba

Izvadite vagitorij povlačeći za dva unaprijed odrezana kraja blistera i umetnuti ga duboko u rodnicu.

Opati ruke prije i nakon upotrebe medicinskog proizvoda.

Koristiti jedan vagitorij na dan, po mogućnosti navečer prije spavanja ili prema liječničkoj preporuci. Vrijeme upotrebe ovisi o razvoju simptoma; ako je potrebno, Cicatridina vagitoriji mogu se koristiti duži period.

Napomene i upozorenja

Ako ste preosjetljivi na neki od sastojaka proizvoda, nemojte koristiti ovaj proizvod.

Ako ste trudnica ili dojilja, posavjetujte se s liječnikom u vezi korištenja vagitorija.

Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo posavjetovati se s liječnikom prije upotrebe Cicatridina vagitorija istodobno s drugim medicinskim proizvodima ili lijekovima za vaginalnu upotrebu.

Primjena svih proizvoda za lokalnu primjenu, posebice ako je dugotrajna, može uzrokovati senzibilizaciju. Ako se to dogodi, prestanite s primjenom i posavjetujte se s liječnikom kako biste započeli prikladnu terapiju. Ako se pojave drugi neželjeni učinci, obavijestite svog liječnika ili ljekarnika.

Držati van dosega djece. Izbjegavati kontakt s očima. Ne gutati.

Sastojci: Natrijeva sol hijaluronske kiseline, uljni ekstrakt gotu kole (Centella asiatica), uljni ekstrakt nevena, uljni ekstrakt aloa vere, esencijalno ulje australijskog čajevca, polusintetički gliceridi, butilhidroksitoluen.