-7%

Chili Burn NEW NORDIC

Super cijene

21,90 KM

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Chili Burn™

ŠTA JE CHILI BURN?
Chili Burn je 100% prirodni sagorjevač masnoća, nastao od zdravih biljaka i ekstrakata. Proizvod je razvijen na temelju nedavnih istraživanja pretilosti koji jasno pokazuju koji prirodni sastojci u sagorijevanju masnoće imaju najviše učinkovitosti.

KORISTITE CHILI BURN™ AKO…
• želite sagorjeti masno tkivo na siguran i prirodan način
• trebate da pospješite rad vašeg metabolizma te za sagorijevanje viška kalorija

PREDNOSTI
NEW NORDIC Chili Burn ™ preparat se preporučuju ljudima kojima je potrebna pomoć u regulaciji njihove željene težine i održanju zdrave probave na jednostavan način.
Tablete se koriste u kombinaciji sa nisko-kaloričnom dijetom i programom vježbi. Chili Burn tablete se temelje na biljnim formula koje sadrže chili kapsaicin i epigalokatehine. Epigalokatehini pomažu pri bržem sagorijevanju nepotrebne masnoće. Tablete također sadrže i eterično ulje paprene metvice koje pomaže u održanju zdrave probave i smanjenju vjetrova.

DJELOVANJE
• Ekstrakt listova zelenog čaja: Klinička istraživanja pokazuju da listovi zelenog čaja povećavaju potrošnju kalorija i sagorijevanje masti.
• Ekstrakt ploda čili papričice: dokazano je da pomaže u mršavljenju ubrzanjem metabolizma i povećanim oslobađanjem toplote.
• Ekstrakt sjemena kopra: smanjuje celulit (dokazanu u testiranjima na životinjama), smiruje probavu i djeluje kao diuretik (potrebno za eliminaciju metabolita iz organizma).
• Ekstrakt đumbirovog korijena: povećava protok žuči potrebne za uklanjanje holesterola i toksina. Djeluje anti-upalno, čime se suprotstavlja upalnim procesima u crijevima.
• Ulje paprene metvice: smanjuje bolne grčeve crijeva (na ljudskim ispitanicima), te stimuliše rad žučne kesice (stvaranje žuči).

Bez laktoze, saharoza, glutena, pšenice i kvasca. Pogodno za vegetarijance i vegane. Pogodno za dijabetičare. Proizvedeno u EU pod farmaceutskom kontrolom čistoće i sadržaja sastojaka.