Hemox gel za hemoroide 40 g.

12,00 KM

Hemox gel za hemoroide ublažava simptome uzrokovane hemoroidima, ublažava bol, suzbija upalu i ograničava krvarenje. Skraćuje period teškoća uzrokovanih hemoroidima i poboljšava pražnjenje.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorija:
 • -Brzo ublažava bol.
 • -Smanjuje upalu.
 • -Ograničava krvarenje.
 • Svojim sastavom i mehanizmima djelovanja Hemox skraćuje period teškoća, ubrzava regeneraciju anusa, a samim tim i poboljšava pražnjenje u slučaju problema. Djeluje i kao prevencija u slučaju povećanog rizika od hemoroida. Proizvod ne prlja odjeću i pogodan je za trudnice i dojilje.Namijenjen za primjenu na anus. Operite ruke nakon nanošenja. Nije prikladno za djecu. Nemojte koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka. Ne nanositi na oštećenu kožu. Moguće kratkotrajno peckanje koja je prirodna reakcija na preparat, a ne nepoželjna manifestacija. Čuvati van domašaja djece. Potrošite u roku od 6 mjeseci od prvog otvaranja. U slučaju stalnih problema, posjetite ljekara.Aktivni sastojci:

  Ekstrakt konoplje, mješavina diosmina i hesperidina, ulje grožđa sa resveratrolom, polidokanol i AntiHemo  kompleks, koji sadrži mješavinu 8 biljnih ekstrakata i eteričnih ulja.

  Upotreba:

  U slučaju poteškoća, uvijek nanesite emulgel na čist anus 2 do 3 puta dnevno. U slučaju prevencije, u periodu povećanog rizika, nanositi emulgel kratko na čist anus 1 put dnevno. Nanositi maksimalno 4 puta dnevno. Preporučeni period primene je 5-14 dana. Količina pojedinačno primijenjene doze odgovara približno centimetarskom kolutu emulgel mase istisnute iz tube.

  Sadržaj pakovanja: 40 g