Aqua maris 4allergy

18,20 KM

Antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoina namijenjen je za prevenciju i ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa. Izvrsnog sigurnosnog profila i klinički dokazane učinkovitosti, prikladan je za djecu od najranije dobi i odrasle.

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 60 329 7236
Količina

Kategorije: ,

SASTAV
Ectoin® 2%, morska sol, pročišćena voda.
BEZ KONZERVANSA.

PAKIRANJE
20 ml tekućine u inovativnom, patentiranom i mikrobiološki zaštićenom sustavu koji ne dozvoljava ulazak
zraka u bočicu.

NAMJENA
Ektoin je 100% prirodan sastojak koji se dobiva iz ekstremofila. Ektremofili su mikroorganizmi koji mogu preživjeti u ekstremno nepovoljnim uvjetima okoline, primjerice iznimno visoka i niska temperatura, tlak, visoka koncentracija soli, područja visokog UV-zračenja. Kako bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili sintetiziraju ektoin. Ektoin na jednak način može zaštititi ljudske stanice od nepovoljnih vanjskih utjecaja, poput alergena i iritansa. Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film Ectoin®-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Alergeni i iritansi ne mogu se približiti nosnoj sluznici te se lakše odstranjuju ispuhivanjem nosa. Blago hipertonična otopina djeluje na način da odčepljuje nos na prirodan način, a soli iz mora obnavljaju sluznicu.

KADA I KAKO KORISTITI AQUA MARIS® 4ALLERGY SPREJ ZA NOS?
Aqua Maris® 4Allergy sprej za nos koristi se za:
• ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa poput svrbeža u nosu, curenja iz nosa, kihanja i začepljenja nosa,
• njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine te
• preventivnu uporabu, tijekom cijele godine.

Aqua Maris® 4Allergy dozirni sprej za nos raspršiti 1 – 2 puta u svaku nosnicu nekoliko puta na dan. Budući da Aqua Maris® 4Allergy sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu od najranije dobi i odrasle. Djeca mlađa od 10 godina trebaju pomoć roditelja prilikom
korištenja proizvoda.
S obzirom na jačinu simptoma može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim antialergijskim proizvodima.
Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija, ali i prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone.
Prije prvog korištenja uklonite čep i pritisnite pumpicu 2 – 3 puta kako bi se oslobodio zrak. Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba. sprobajte i ostale proizvode iz Aqua Maris® linije.
Aqua Maris®. Osnažite osjete.

ČUVANJE
Čuvati na temperaturi od 2ºC do 25ºC u dobro zatvorenoj bočici. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece.
Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka valjanosti.

Akcija!
ZA DJECU